Pamela Andersoni valusaimad mälestused: mind hakati seksuaalselt väärkohtlema juba kuueaastaselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: SCANPIX

Näitlejanna Pamela Anderon avalikustas šokeerivad detailid oma lapsepõlvest.

46-aastane staar rääkis Cannes'is toimunud loomadele suunatude heategevuse avaüritusel, et teda hakati seksuaalselt väärkohtlema juba kuueaastaselt, vahendab Entertainmentwise.

«Mul oli raske lapsepõlv. Mind pilastas kuueaastasena naissoost lapsehoidja. Läksin tema poiss-sõbra poole ja tema vanem vend otsustas mulle triktraki mängimist õpetada, mis viis seljamassaažini, mis viis vägistamiseni. See oli mu esimene heteroseksuaalne kogemus. Tema oli 25-aastane ja mina 12-aastane,» meenutas Anderspon.

Näitlejanna rääkis ka, kuidas tema poiss-sõber korraldas grupivägistamise: «Ta otsustas, et hästi naljakas oleks mind kuue sõbraga vägistada. Tahtsin maa pealt kaduda.»

«See tähendas, et mul oli väga raske inimesi usaldada. Mu vanemad üritasid mind halva eest hoida, kuid maailm polnud minu jaoks turvaline. Mu isa oli alkohoolik, mu ema töötas kahe koha peal. Ema nuttis pidevalt ja isa ei tulnud alati koju,» sõnas ta.

Pamela selgitas, et armastus loomade vastu päästis ta depressioonist ja just sellepärast asutas ta heategevuse The Pamela Anderson Foundation, mis tegeleb keskkonna, loomade ja inimeste õiguste kaitsmisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles