Saksamaa Hells Angels liikmed ei tohi sõita bussiga ega juua alkoholi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa Hells Angels liikmed ei tohi sõita bussiga ega juua alkoholi
Saksamaa Hells Angels liikmed ei tohi sõita bussiga ega juua alkoholi Foto: SCANPIX

Hells Angels mootorratturite gängi liikmeid peetakse vägivaldseteks ja salalikeks, kuid samas ei ole teada, et osa neist elavad üsna karmide reeglite järgi.

Hells Angels Berliini haru liikmed ei tohi juua alkoholi ega sõita bussia ja rongiga, edastab The Local.

Alkoholi tohivad nad tarbida vaid gängi iga-aastasel peol.

26-aastane sakslane Kassara oli kunagi selle grupeeringu liige ning aitas politseid lahendada Hells Angels liikmetega seotud kuritegusid. Samas aga paljastas ka nende rituaale ja tavasid. Ka seda, mis juhtub siis, kui neid rikutakse.

Saamaks Hells Angels liikmeks tuleb läbida niiöelda õpipoisi aeg.

Kassara paljastas, et kui temast sai õpipoiss, siis pidi ta kolme kuu jooksul klubiruume koristama, talle antud ülesandeid täitma nagu näiteks toidu ja joogi ostmine ning mootorrataste paagi kütusega täitmine.

Olles selle etapi edukalt läbinud, tuleb järgmine etapp, milles ollakse kandidaat. Alles pärast seda on võimalik saada täisliikmeks.

Uue liikme vastuvõtmisest teavitatakse kõiki maailmas asuvaid Helles Angels grupeeringuid.

Lisaks alkoholikeelule on ka osaline mobiiltelefonide keeld ehk mobiili tohib kasutada vaid väga tähtsate kõnede tegemiseks.

Samas ei tohi kunagi paljastada gängiliikmete nimesid ega anda Hells Angels klubide kohta informatsiooni.  Seda rikkunud peavad maksma 500 eurot trahvi ning andma ära Hells Angels logoga nahkvestid ja T-särgid.

Rikkumisest teavitatakse gängikaaslasi ning kui üleastumised korduvad, siis visatakse üleastuja  grupeeringust välja.

Kõige karminimi karistakse reetmist. Kui Hells Angels gängi liige liitub mõne teise gängiga, sab temast lindprii. Ta foto edastatakse kõigile Hells Angels grupeeringutele, mille liikmed võivad lindpriiga teha, mida tahavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles