Indoneeslane: lehm võrgutas mu ära

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indoneesias pandi mees ja lehm paari
Indoneesias pandi mees ja lehm paari Foto: SCANPIX

Kummaline Romeo ja Julia juhtum leidis aset Indoneesias, kus üks noormees lehmaga paari pandi.

Yeh Embangi külas elava mehe sõnul ei tahtnud ta lehmaga seksida, kuid lehm võrgutas ta, kirjutab metro.co.uk.

Mehe ja lehma juhtumit käsitleti külanõukogus. 18-aastase Gusti Ngurah Ali sõnul oli lehm see, kes armumänguga algust tegi.

«Lehm meelitas mind, ma läksin lõksu ning seksisin temaga. Ma ei näinud lehma, vaid kaunist noort naist,» selgitas Ali külanõukogu ees.

Mees ei saanud lehmaga seksimist eitada, kuna seda nägid naabrid pealt.

«Mees tabati otse teolt, kui üks küla elanik nägi teda lehma taga seisvat ning lehma külgedest kinni hoidvat,» lausus külavanem Embang Ida Bagus Legawa.

Kohalike seaduste järgi saab sellisel juhul inimese ja lehma paari panna. Nii seal külas siis tehti. Paar viidi jõkke, et nad enne paari panekut endalt patu maha peseksid.

Nad pandi paari, kuid lehm toodi ohvriks ja uputati, et see juhtum külale halba õnne ei tooks. Mees siiski pääses uputamisest.  

Juhtumi keskmes olev noormees on nüüd oma kodukülas põlu all. Samuti pidi ta lehmaga seksimise eest trahvi maksma. Lehma omanik sai aga küla ühisest kassast kompensatsiooni looma kaotamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles