John McCain: mina ei maksustaks iial Snooki solaariumit!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Snooki Polizzi
Nicole Snooki Polizzi Foto: SCANPIX

Arizona senaator ja endine USA presidendikandidaat John McCain kinnitas, et tema ei maksustaks tõsielusarja «Jersey Shore» staari Snooki solaariumit.

Sarja teise hooaja reklaamklipis kurtis Snooki, et peab nüüd spreipäevitust kasutama, sest president Barack Obama valitsus kehtestas solaariumitele kümneprotsendilise maksu, vahendab CNN.

«Mul on tunne, et ta tegi seda meile meelega. McCain ei kehtestaks iial päevitamisele kümneprotsendilist maksu, sest ta on kahvatu ja ilmselt tahaks olla päevitunud,» selgitas miniatuurne tõsielustaar Nicole «Snooki» Polizzi.

McCain kinnitas Snooki öeldut Twitteris: «@Sn00ki, sul on õigus, mina ei maksustaks iial sinu solaariumit! President Obama maksu- ja kulutamispoliitika on üks paras Situatsioon (The Situation on tegelane sarjast «Jersey Shore»), kuid sellegipoolest soovitan päevituskreemi kasutada!»

Snooki vastas: «Haha, jah!»

McCaini esindaja ütles CNNile, et senaator pidas Twitteri postitust vahvaks mooduseks staari kommentaarile vastata.

McCain on üks populaarsemaid poliitikuid mikroblogikeskkonnas - tema säutsumistel hoiab silma peal üle 1,7 miljoni kasutaja.

CNN ei saanud teada, kas Snooki hääletas 2008. aasta presidendivalimistel McCaini poolt. Keskpäeval Snooki veel magas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles