«Padjaklubi» pihvid ja pehvid on stardivalmis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padjaklubi
Padjaklubi Foto: TV3

Täna esitles TV3 uut ja teravmeelset kodumaist sarja «Padjaklubi», mis võlub vaatajaid alates esmaspäevast. Salongis Shahmatt särasid nii sarja neli kangelannat kui ka terve meeskond, kinnitades, et oodata on häbematult head telelugu.

Just täna vaadati üheskoos esmakordselt üle hetked avaosast ning jagati muljeid lustakast võtteperioodist. Vihje korras võib öelda, et sari tuleb lahe, hoogne ning tänu värvikatele tegelastele ja dialoogile tõeliselt naljakas.

«Padjaklubi» peategelasteks on  neli noort naist, kes satuvad jagama üht üürikorterit – Maria (Katariina Ratasepp), Kristina (Kertu Moppel), Laura (Grete Klein) ja Miša (Kristel Aaslaid) ehk siis kokkuvõtlikult - pihvid ja pehvid. Ühise elukoha jagamine toob nelikule hulganisti sekeldusi, mis kõrvalt vaadates on väga koomilised. Maad ja ilma klaarides selgub ometi üks asi, mis tüdrukuid ühendab- nad on NAISED, kes moodustavad vastasleeri sigatsevatele meestele.

Lisaks nelikule tutvub vaataja veel terve rea isiksustega, kelle seas on ka tüütu vanamutt Naabri-Valve, Kinnisvara-Priit venna Tõnisega, ühistu esimees Jura jne.

«Padjaklubi» alustab TV3s esmaspäeval kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles