Filmi «12 Years a Slave» tegemisel lahvatas peaosatäitjate vahel romaan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Fassbender
Michael Fassbender Foto: SCANPIX

USAs Los Angeleses jagati 2. märtsil Ameerika Filmiakadeemia auhindu Oscareid.

Parimaks filmiks kuulutati «12 Years a Slave», milles on peaosatäitjate seas ka Michael Fassbender ja Lupita Nyong`o, edastab The Sun.

Fassbenderile hakkas kaasstaar Nyong´o filmivõtetel meeldima ning ta soovib temaga suhet.

Filmi tegemisele lähedal seisnud allikate andemetel kulus Fassbenderil naise «moosimiseks» üsna palju aega.

«Neil tekkis lõpuks side ja nad naudivad nüüd koos olemist. Suhe sai hoos sisse möödunud aasta sügisel Toronto filmifestivalil. Nüüd tahab Michael Lupitale näidata, et tal on tõsi taga,» lauaus allikas.

Asjatundjate sõnul näitab Fassbinderi tõsistest plaanidest ka see, et ta võttis Oscari galale kaasa oma ema Adele, mitte mõnda naist.

«Lupita on üsna nõudlik naine, selle tõttu ei lange ta lihtsalt kellegi käte vahele. Samas on nende vahel juba keemia tekkinud ning romanss areneb edasi,» jätkas allikas.

Nyong´o paljastas enne Oscari galat ajakirjanikele, et temal ja Fassbinderil oli rituaal, mis aitas neil raskeid ja vastupidamist nõudvaid stseene paremini teha.

«Meil oli rituaal enne stseeni tegemist teineteisele sügavalt silma vaadata ja kätt pigistada. Toetasime nende tegevustega teineteist,» lausus näitlejanna.

Fassbinder mängib filmis «12 Years a Slave» puuvillaistanuduse omanikku, kes kasutab seksuaalselt ära ja alandab Nyong´o kehastatud orjatari.

Filmi peategelane on Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), kes on vaba mees ning elab oma perega New Yorgis. Teda petetakse ja müüakse orjusesse. Tal tuleb ellujäämiseks läbi teha rasked katsumused, mis kestavad 12 aastat. Lõpuks kohtub ta Kanadast pärit orjanduse vastasega (Brad Pitt), kes teda aitab.

Lupita Nyong´o sai «12 Years a Slave» rolli eest naiskõrvalosatäitja Oscari.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles