Brasiilia elaval peol kütsid kirgi Rio rütmid ja kuumad kaunitarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 14.veebruaril avas vanalinna lounge uhiuue ja eksklusiivse suurürituste sarja eksootilise avapeoga – DEJA VU goes to RIO!

Rio on pidu, mis on kuum nagu Ipanema, magus nagu Bacardi mojito, ilus nagu Brazilian Booty, lõbus nagu Rio karneval, temperamentne nagu Lambada!

Kuum pidu algas juba tänavalt, kui värvikas Brasiilia lipp tervitas juba kaugelt saabujaid.

Juba uksele saabudes tunned Rio karnevalile omaseid rütme ja elavat pidu koos imekaunite siresäärsete Rio karnevali kaunitaridega.

Kogu temperamentset pidu aitasid maha jahutada vallatud Bacardi neiud mitmete põnevate jookidega.

Justkui puhkusele kihutanud kaunid külastajad said nautida brasiiliapärast erimenüüd, kõige värvilisemaid papagoisid ja tuules lehvivat palmipuud.

Kirglikust lisasid laval võrratud Reigo Ahven ja Timo Vendt. Eesti üks parimaid meestrummareid Reigo Ahven pakkus uskumatult särtsakat trummishow-d, kaasates ka rahvast bongo trummide helisi taguma.

Eesti parima ja ka lõbusaima saksofonisti Timo Vendti kaasakiskuv ja mahe saksofoni show küttis kirgi hommikuni.

Mõlemad artistid tegid üllatusena kuumas Brasiilia atmosfääris veel energilise duo-show koos kaunite suleliste Rio karnevali kaunitaridega!

Järgmine DEJA VU goes to RIO juba märtsikuus, kuid sellel reedel, 21.veebruaril Tribute to Club Hits, kui lavale astub särav Kelly Tomson. Laupäeval, 22.veebruaril aga marsib Estonia sõjaväekoor lõbusale Babulja peole!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles