Klubi Privé tähistab teisipäeval laulvat revolutsiooni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval, 19. augustil esinevad klubis Privé Radio Slave ja Octave One
Teisipäeval, 19. augustil esinevad klubis Privé Radio Slave ja Octave One Foto: Club Privé

Kuna 20. august on vaba päev, alustab klubi Privé taasiseseisvumise tähistamist juba teisipäeva, 19. augusti õhtul koos parimate välisesinejatega. Meie pidupäevale ja laulvale revolutsioonile tulevad täiesti uues võtmes oma toetust jagama Radio Slave ning Octave One isiklikult.




Plektrumi korraldajal, Enar Essensonil, jätkub õhtu peaesineja, Radio Slave’i, kohta vaid häid sõnu: «Ta on parim nn afterparty DJ, hoides tempot ja lugudevalikut täpselt õigena – sa ei väsi ära, koguaeg on energiat, et tantsida. Seega tuleb kindlasti väga väga pikk öö-hommik!»

Amerie, DJ Hell, Kylie Minogue, Carl Craig, The New Radicals, Gwen Stefani, Talking Heads ja Sir Elton John. Ei, tegemist ei ole lihtsalt suvalise muusikute nimekirjaga. Nad kõik kuuluvad õnnelike hulka, kellele Radio Slave aka Matthew Edwards on puistanud oma remikside alkeemilist edusära.

Teise õhtu peaesineja, Octave One’i tuumiku moodustavad Lenny ja Lawrence Burden, kes on viimastel aastatel esinenud kõikjal üle maailma. Oma karjääri jooksul on nad teinud koostööd selliste artistidega nagu Derrick May, Underground Resistance, Eddie Fowlkes, Juan Atkins, Anthony «Shake» Shakir ning nad on teinud remikse nii Massive Attack’ile, Joey Negrole kui ka Inner City’le.

Taasiseseisvuspäeva pidu on järg eelmise aasta Deep Dish / Dubfire peole Privés! Seda pidu mäletavad siiani kõik osavõtjad ning seekordne revolutsiooniline üritus jätab kindlasti märgi kõigi südametesse.

20. augustil 1991 kell 23.03 võttis ENSV Ülemnõukogu vastu otsuse Eesti riiklikust iseseisvusest, peaaegu 17. aastat hiljem avab klubi Privé oma uksed täpselt kell 22:00, võttes vastu otsuse vabastada teie meeled ning pakkuda parimat meelelahutust varaste hommikutundideni.

Lisainfo: www.clubprive.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles