Video: Youtube aitas kaksikõdedel uuesti kokku saada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtube aitas kaksikõdedel uuesti kokku saada
Youtube aitas kaksikõdedel uuesti kokku saada Foto: Youtube

Aset leidnud juhtum on nagu mõnest Hollywoodi filmist – sündisid kaksikud, kes anti lapsendada ning hiljem kohtuvad juhuslikult uuesti. 

Prantsusmaa moekunstiüliõpilase, Londonis elava Anaïs Bordieri sõber vaatas Youtube´is videoid ja leidis järsku tuttava näo, kirjutab The Telegraph.

Kuid näo poolest tuttav naine ei rääkinud mitte prantsuse, vaid ameerika inglise keeles.

Sõber näitas leitut Bordier`le. Nad leidsid, et videol on Samantha Futerman, kes õpib näitlejannaks ning ta on osalenud mitmes tuntud filmis, kaasa arvatud «Memoirs of Geisha».

Nii nagu ka Bordier, oli see naine sündinud 19. novembril 1987. aastal Lõuna-Koreas Seoulis.

Bordier asus läbi adopteerimisagentuuride otsima, kes see teisik olla võib.

Bordieri adopteeris Prantsuse perekond, ta kasvas üles Pariisis. Futermani aga USA perekond ja ta on elanud New Jerseys.

13. veebruaril 2013. aastal sai nüüd Los Angeleses elav Futerman oma elu kõige kummalisema sõnumi, et tal on kaksikõde. Paar otsustas edasi suhelda Skype`i teel. Esimene vestlus kestis kolm tundi ja nad tundsid kohe, et sobivad omavahel.

Hoolimata sellest, et nad elavad Atlandi ookeani erinevatel kallastel, otsustasid nad ikkagi silmast silma kohtuda. Kohtumine taheti võtta videosse.

Futerman käivitas internetis rahakogumise, et nende esmakohtumisest dokumentaalfilm teha.

Kogunes 40 000 dollarit, millest jätkus nii filmiks kui DNA-testiks.

Futerman sõitis möödunud aastal Londonisse Bordieriga kohtuma. Hiljem läks Bordier aga Los Angelesse Futermanile külla. Õed on külastanud ka oma sünnilinna Seouli.

Kaks nädalat tagasi käivitasid naised teise rahakogumise, mille abil tahetakse rahastada filmi vaatajateni jõudmist. Eesmärgiks on saada 80 000 dollarit, millest veerand on koos.

Mis aga puudutab DNA-testi tulemusi, siis õdede sõnul saab vastuse sellele filmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles