7 üllatavat märki, et mees ei abiellu sinuga kunagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Cosmopolitan.com pani kirja seitse üllatavat märki, mille järgi võib arvata, et mees ei abiellu sinuga kunagi.

1. Kõik tema ekskallimad on «hullud»

Ettevaatust mehega, kes viitab oma endistele tüdruksõpradele kui hulludele, psühhopaatidele või klammerdujatele - sest mis on siin ühine nimetaja? Tema. Kutt kas tõmbab hullukesi nagu meepott kärbseid või ei ole ta kunagi soovinud, et suhe toimiks.

2. Ta plaanib üliromantilisi kohtinguid

Õdus õhtusöök küünlavalgel on igati kena, kuid kui ta viib sind ainult üksildastesse kohtadesse, võib see vihjata asjaolule, et ta ei soovi, et teised naised teid koos näeksid. Kui ta kutsub sind välja, soovita minna rahvarohkesse restorani või populaarsesse baari ning jälgi, kuidas ta reageerib.

3. Ebajärjepidev helistamine

Ta saadab sulle õhtu jooksul kümme sõnumit ning siis kaob mitmeks päevaks jäljetult. Ta räägib telefonitsi tund aega, misjärel ignoreerib terve nädala su tekstisõnumeid. Mõtled, et mida põrgut toimub. Oleme julmalt ausad: tõenäoliselt on ta hõivatud teiste naistega.

4. Ta avaldab survet seksimiseks

See on normaalne, et kutt tahab sinuga magada esimesest kohtumisest peale. Hoiatav märk on aga see, kui ta a) avaldab pidevalt survet või b) üritab sind end halvasti tundma panna, kui sa ei taha temaga seksida.

5. Tema Facebooki profiilist on osa infot kadunud

Ta on sinu nime fotodelt kustutanud? Ta teeb pidevalt uusi postitusi, kuid ei maini kunagi sinuga koos olemist? Tema suhtestaatus on varjatud? Asi on kahtlane. Kutt, kes ei taha suhtele pühenduda, teeb kõik, et tema profiilil poleks sinust jälgegi.

6. Tema sõbrad hoiavad distantsi

Kuigi mehe sõbrad võivad olla sõbralikud, ei küsi nad sult isiklikke küsimusi, näiteks sinu töö, huvide ja muu kohta. Kole tõde: nad ei taha raisata aega sinu tundmaõppimiseks, sest nad eeldavad, et sa pole kaua pildil.

7. Ta nimetab sind hingesugulaseks

Mõte armastusest esimesest silmapilgust on armas, kuid liiga palju liiga vara võib vihjata kahtlastele kavatsustele. Kui kutt kuulutab juba esimestel nädalatel, et on sinusse armumas, ole ettevaatlik ja usalda oma vaistu. Need võimsad sõnad võivad tema keelelt nii ladusalt veereda selle tõttu, et on neid palju kordi varem harjutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles