Simona ja Toomas Valsbergi poja nimi avalikustatakse kontserdil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice ja Simona
Beatrice ja Simona Foto: Denis Georgievski / Naisteleht

Täna hommikul andis ansambel Indigolapsed ninamees Toomas Valsberg intervjuu raadio Elmar hommikuprogrammile. Muuseas räägiti ka Toomase värskest isarollist.



Reedel, 8. augustil, sündis Valsbergi (26) ja Beatrice Fenice Kuusiku (38) modellist tütre Simona Haritoni (20) perre poeglaps, kelle nime ei ole veel avalikustatud.

Toomas pihtis raadiointervjuus, et arvatavasti ütlevad nad nime välja alles kontsetil, vihjates 27. augustil Kirjanike majas toimuvale Indigolaste esinemisele, mis on pühendatud vastse indigobeebi sünnile.

Toomas ja Simona otsustasid kodusünnituse kasuks. Värske isa sõnul oli kõik vägev. «Sünnitus toimus minu vanematekodus, minu toas, mis oli meie poolt dekoreeritud ja hästi koduseks tehtud,» kirjeldas Toomas.

«Minu jaoks oli see täiesti enneolematu ekstaatiline protsess. Ma ei kujutaks ette, kuidas seda haiglas teha, kui ei ole värvilist ja natuke kodust õhkkonda ja turvalisust,» lisas ta.

Bändi suve hindab Toomas positiivseks. «Meil on olnud igas kuus paar esinemist ja eriti hea mulje jättis viimane kontsert Viru folgil,» kommenteeris muusik.

Septembris plaanivad Indigolapsed korraldada traditsioonilise sügismoosikontserdi. «Kõik, kes toovad meile moosi, saavad uute lugudega demoplaadi,» rääkis Toomas. Kas bändilt sel aastal ka uus album ilmub, muusik veel kinnitada ei julgenud.

Indigolaste üks liige, Johannes Ahun, võistleb hetkel Pekingis Olümpial, kus ta peale teist võistluspäeva hoiab purjelauasõidu RS:X klassis viimast kohta. Toomas sõnul hoiavad nad Johannesega üle päeva kontakti. «Ta ütles, et kui ta lõpuks 30 hulka tuleb, on ta enda arvates maailmameister,» kommenteeris bändikaaslane Johannese eesmärke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles