Mida mees sinu bikiinidest tegelikult arvab?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bikiinides naine
Bikiinides naine Foto: SCANPIX

Suvehooaja alguses näevad naised kurja vaeva, et leida rannariietus, mis oleks ühtlasi moekas ja kehakujule sobiv.

Kuid mida arvavad mehed sellest raskest tööst? Ajakiri Marie Claire küsis sajalt suvaliselt mehelt hinnangut populaarsematele ujumisriietele.

Stringbikiinid

Kõige populaarsem ujumisrõivaste stiil turul on juhtumisi see, mille tegemiseks kulub kõige vähem materjali. Kuid mida arvavad mehed nendest nappidest rõivatükkidest? 74 protsenti meestest jumaldas kolmnurkadest ja nööridest koosnevaid bikiine, kuid 26 protsenti pidas neid liialt paljastavaks ning kurtis, et need ei jäta midagi fantaasia hooleks.

Tavaline kaheosaline

Kuttide lemmik oli tavaline kaheosaline bikiin, mis meeldis 91 protsendile. Mitmed märkisid, et selline välimus meenutab kõige rohkem naist aluspesus.

Monokini

Naised, kes tahavad rannas silma paista, võivad kanda monokinit - üheosalist ujumisrõivast, mille küljed on täielikult välja lõigatud. Kuid see meeldis ainult 22 protsendile kuttidest. Mehed, kellele monokini ei meeldinud, selgitasid, et nad ei mõista seda.

Tankini

Topi ja bikiinide kombinatsioon sai kiiresti populaareseks 1990. aastatel, sest see ühendas trikoo tagasihoidlikkuse ja kaheosalise supelkostüümi mugavuse. Meeste arvamused jagunesid pooleks. Mõnede arvates on see sama, kui mehed ujudes t-särki kannavad.

Trikoo

Kuigi traditsiooniline ujumistrikoo teeb moelavadel võidukäiku, pole see naiste seas populaarne. Seda isegi hoolimata asjaolust, et lausa 65 protsendile meestest tavaline trikoo just meeldibki. Mehed rõhutasid ainult, et trikoo peaks olema seksikas, mitte selline, nagu naine valmistuks ujumismeeskonnaga olümpiale minema.

Kõrgmoe bikiinid

Nagu paljude uute moetrendidega, peavad naised neid oluliselt huvitavamaks kui mehed. Põnevad, neetide või muude vidinatega kaunistatud ujumisriided olid meeste seas kõige vähem populaarsed, meeldides ainult 17 protsendile meestest. Kutid avaldasid imestust, kuidas need rõivad vees laiali ei lagune.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles