2013. aastal oli heldeim kuulsus Taylor Swift

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: SCANPIX

Veebisait DoSomething.org avaldas nimekirja kõige suurematest heategijatest.

Nimekirja tipus on teist aastat järjest lauljatar Taylor Swift, kes annetas 100 000 dollarit Nashville'i sümfooniale ja esines prints Williami ja hertsoginna Catherine'i heategevusgalal Winter Whites, mis kogus raha kodutute noorte organisatsioonile Centrepoint.

Teisele kohale tuli poistebänd One Direction, kes kogus singliga «One Way or Another (Teenage Kicks)» üle kolme miljoni dollari, mis läks Briti heategevusele Comic Relief. Lisaks kogusid nad üle 800 000 dollari vähiuuringute toetuseks.

Kolmandal kohal on Beyoncé, kes oli naiste õiguste eest võitleva kontserdi Chime For Change peaesineja.

Neljandal kohal on varalahkunud näitleja Paul Walker, kes hukkus samal päeval, kui ta korraldas taifuuni Haiyan tagajärjel kannatanute toetuseks heategevusürituse. Walker asutas ka organisatsiooni Reach Out Worldwide, mis tegeleb looduskatastroofides kannatanud piirkondade toetamisega.

Suurimate heategijate esikümnes olid veel Macklemore & Ryan Lewis, Sandra Bullock, Kerry Washington, Ian Somerhalder, Ryan Seacrest ja Carrie Underwood.

20. kohale tuli Justin Bieber, kes täitis üle Make-A-Wish fondi raames üle 200 lapse unistuse ning kogus taifuun Haiyanis kannatanute toetuseks üle 1,1 miljoni dollari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles