Solvunud eurolaulik Sahlene: ma olen selle riigi jaoks nii palju teinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sahlene, OGAE Luxembourg EuroGalanight 2013
Sahlene, OGAE Luxembourg EuroGalanight 2013 Foto: Kaader videost / Youtube.com

Rootslanna Anna Sahlene, kes aastal 2002 Eestit Eurovisioonil esindas, on solvunud, et teda ei lastud Eesti Laulu konkursile.

26-aastane kaunis rootslanna rääkis 26. oktoobril antud intervjuus eurolauljate galaõhtul, et on küll rootslane, aga tunneb end ka natukene eestlasena.

Lisaks räägib ta ka loo, kuidas 2002. aastal sattus Inese asemel Eestit esinema ja et Ines ei olevat tahtnud Eesti Laulul esineda.

«Minu jaoks oli väga eriline esindada maad, kus ma varem käinud ei olnud. Ütlesin, et ma teen seda teie maa pärast ja üritan olla nii hea kui võimalik, et saaksite olla minu ja oma riigi üle uhked,» räägib Sahlene, et ta on Eesti jaoks nii palju teinud.

Lauljatar sooviks veel Eestit esindada, aga kahjuks ta seda enam teha ei saa, sest Eesti Laulu konkursi ühe eestvedaja Mart Normeti sõnul on meie kohaliku võistluse üks põhimõtteid edendada kodumaist muusikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles