Fotod: Kõmuline Winny Puhh juhatas sisse PÖFFi Moekino

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul algas PÖFFi põhiprogrammi kuuluv Moekino, kus seitsme päeva jooksul on huvilistel võimalik vaadata erinevaid moeteemalisi dokumentaale. Kinos Sõprus toimuva programmi avafilmiks oli “Winny Puhh: maailma veidraim bänd”ning kohal oli mitu bändi liiget eesotsas bändi solisti Indrek Vaheojaga.

Tegemist oli siiski eelkõige muusikavaldkonna filmiga, kuid kuna see keskendub bändi osalemisele Rick Owensi moeshowl Pariisis ning kollektiivi oluliseks tunnuseks on ebatavaline välimus, siis sobis see loomulikult ka suurepäraselt moefilmide programmi," nentis Moekino koordinaator Helen Saluveer.

“Näitame PÖFFil moefilme juba seitsmendat aastat, aga alles esimest korda on nende hulgas kodumaine linateos . See teeb suurt rõõmu, sest tegemist on ka äärmiselt tempoka ja põneva filmiga,” lisas Saluveer.

Moekino avaseansil oli kohal ka mitu bändi Winny Puhh liiget, kellega moedisainer Britt Samoson tegi filmile sissejuhatuse. Oma küsimustele sai vastused ka publik.

Moekino programm toimub 20.-26. novembrini kinos Sõprus, kokku näidatakse seitset viimastel aastatel valminud moedokumentaali. Moekino esitlejaks on Viru Keskus, sponsoriks Pariisi Vesi ning partneriteks Rahva Raamat, The Body Shop, Masah ning Jaana Varkki.

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles