Glamuuritar Gerli Rosenfeld jätkab lauljakarjääriga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glamuuritar Gerli Rosenfeld jätkab lauljakarjääriga
Glamuuritar Gerli Rosenfeld jätkab lauljakarjääriga Foto: Ardo Kaljuvee

Suve hakul leidsid muusikaliselt teineteist muusik Ardi Kaljuvee ja glamuuritar Gerli Rosenfeld. Nende  koostööst on sündinud uus inglisekeelne lugu, mida esitab Gerli.

Noored on valmis saanud uue loo «Wild me», mille muusika autoriks on Ardi Kaljuvee, kes varem koostööd teinud Helen Adamsoni ja Laura-Liisa Käisiga, sõnad on Gerli sulest.

Varasemalt on Gerli kirjutanud sahtlisse, kuid vanu ridu ta uues loos ei kasutanud. «Sõnu oli päris raske kirjutada. kaua läks aega enne kui üldse mingi mõte jooksma hakkas,» kirjeldab ta. «Kuulasin lihtsalt tund aega lugu ja lõpuks hakkas mõte jooksma ja sealt edasi arenema, salvestamise käigus tulid pisikesed muutused juurde.»

«Ardi on väga tore ja äärmiselt professionaalne, ta on väga rahulik ja suudab pingelistes olukordades ka mind maa peale tuua. Mul on ääretult hea meel, et sain sellise inimesega koostööd teha ja loodan, et see ei jää meie ainsaks looks,» kiidab naine.

«Koostöö Gerliga on olnud väga mõnus,» kiidab ka Ardi. «Eelkõige tänu sellele, et ta mõtleb kõik deteilideni läbi ja ambitsiooni oktaanarv on tal nagu raketikütusel!»

Gerli on noorena õppinud lisaks laulmisele ka klaverit ja viiulit. «Loo kirjutamise idee tuli juba suvel, istusime koos maha ja panime oma ideed lauale,» räägib Ardi. «Saime aru, et mõtleme ühtmoodi ning sellest algaski tore ja sujuv koostöö.»

«Ma ei saa täpselt aru, mis minuga toimub. Alguses oli tore läbirääkimisi pidada ja arutleda, kuidas see lugu võiks olla… Nüüd on kohe-kohe esitlus ja tuleb päriselt lavale astuda,» tunnistab nooruke lauljanna.

Lugu on inglisekeelne ning tuleb avalikule esitlusele 27. novembril ja  paar päeva hiljem, 29. novembril toimub glamuurse MUSI peo raames mõnusas vanalinna Lounge Deja Vu`s ka loo avalik esitlus.

MUSI on täiesti tasuta lõbus ja vallatu üritus, mis annab nädalavahetusele avalöögi reedel kell üheksa õhtul. Tule ja naudi Gerli uut lugu koos sõbrannadega dringitades ja Lounge Deja Vu imehead uut menüüd proovides!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles