Prints William paljastas poja lemmikjalgpallimeeskonna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja ta poeg, prints George
Prints William ja ta poeg, prints George Foto: SCANPIX

Briti prints William on juba oma poja George`i eest otsuse langetanud.

Cambridge`i hertsogipaari, Williami ja ta abikaasa Catherine`i esimene laps, prints George ristiti möödunud nädalal, edastab väljaanne Hello.

Kolmekuune laps sai ristinimeks George Alexander Louis.

Prints William osales ka Inglismaa jalgpalliliidu 150. aastapäeva pidustustel, kus ta teatas, et ta poeg astub tema jalajälgedes vähemalt selle suhtes, mis puudutab jalgpalli.

Williami sõnul on poeg nii nagu temagi Aston Villa meeskonna fänn ning tulevikus hakkab kandma ka selle meeskonna värvides särki.

«Olen olnud jalgpallifänn alates poisieast. Ma ei saanud küll jalgpalluriks, kuid mulle meeldib jalgpall ja selle mängimine,» teatas William.

William meenutas ka juhtumit, milles ta pidi jalgpallimatši korraldamiseks luba paluma oma vanaemalt, kuninganna Elizabethilt.

Buckinghami palee murul mängiti esimest korda jalgpalli selle aasta 7. oktoobril.

«See ei olnud lihtne. Pidin selleks luba küsima ja see isik, kelle käest ma seda tegema pidin, oli minu vanaema. Ta andis selle hea meelega. Samas tundsin end kummaliselt, sest tegemist oli ikkagi kuninganna ja samas vanaemaga. Olin enne seda mures, kas vanaema ikka annab loa, sest tegemist oli tema muruga. Ilm soosis meid ja vihma ei sadanud. Vihmaga oleks murust porimülgas järele jäänud,» nentis prints.

 

 

Aston Villa (täisnimetus Aston Villa Football Club; hüüdnimi The Villans) asutati 1874. aastal Inglismaal Birminghamis Astonis. Oma kodustaadionil Villa Parkil mängib meeskond 1897. aastast.

Aston Villa on üks vanemaid ja edukamaid Inglismaa jalgpalliklubisid.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles