Andrus Vaarik Koit Toome Tiiu Tulbist: nüüd ma võin surra!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Koit Toome
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Koit Toome Foto: TV3

Koit Toome kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates Tiiu Tulpi ja laulis tema lugu «Nukuke».

Saatejuht Mart Sander märkis, et isegi vana kalestunud Andrus Vaarik oli Koidu etteaste järel «nagu kukeke õrrel, silmad punnis peas».

«Issand, Eesti ajaloos on ikka kohutavalt häbiväärseid hetki! See oli kohutav! See oli super!» kõkutas Vaarik naerda.

«Mulle tuli veel üks pilt Eesti ajaloost silme ette. Mulle tundus, et Ingrid Rüütel selle lauluga Arnoldi endale saigi! See võis midagi sellist olla. Igasugused kohutavad asjad meelde... Aga numbrina - nüüd on mu silmad vist kõike näinud! Nüüd ma võin surra!»

Olav Osolin rääkis: «Kõige toredam oli, et see polnud ju nelikümmend aastat tagasi, vaid 1995. aastal. Minule on meelde jäänud see, kuidas Tiiu ütles, et ta oli 1995. aasta Õllesummeri kõige kallim esineja. Kujutage ette, mis need ülejäänud veel olid! Selles osas oli see number super, see tõi meelde kõik kauni, mis meil on olnud. Olgugi, et Tiiu Tulp laulis ju päris hästi. Laulu poolest tegid mis sa suutsid, see ei olnud halvasti mõeldud, sest laulis ta ju hästi, aga kogu see värk nägi lihtsalt jõle nõme välja. Selle sa tegid muidugi korraliku paroodiana ära. See oli väga-väga hea paroodia, selline elu oligi.»

Kohtunike ja kaasvõistlejate otsusel võitis neljanda saate Koit, kes annetas võidetud 1000 eurot Laste- ja Noorte Kriisikeskusele.

Laul: Tiiu Tulp, «Nukuke» - ERR, (I. Must / V. Ojavere)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles