«Saladused»: üks lollus, trauma terveks eluks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused, 80. episood
Saladused, 80. episood Foto: Kanal 2

Seekordne Tuuli Roosma «Saladused» räägib õpetliku loo teismelisest tüdrukust, kes tahab ruttu-ruttu täiskasvanuks saada ja leiab, et parim viis selleks on hüpata vette tundmatus kohas, tundmatu keskealise meesterahvaga. See aga lõppeb tüdruku jaoks kohutava kogemusega, mis jääb teda saatma kogu eluks.

14-aastane Gertrud ihaldab täiskasvanute vabadusi ja tutvub suhtlusportaalis 37-aastase Madisega, kes meeleldi tutvustab talle «suurte inimeste» rõõme. Kui Gertrud uhkustab oma «saavutusega» sõbranna Sirli ees, otsustab Sirli loo Gertrudi vanematele ära rääkida. Gertrud aga maksab sõbrannale kätte sellise avaliku alandusega, et Sirli on sunnitud kooli vahetama.

Koduarestist hoolimata otsustab Gertrud uuesti Madisega kohtuda. Paraku peituvad selles Gertrudile nii põnevana tundunud maailmas omad kohutavad ohud. Sel korral lõppeb öö sellise õudusega, mis jääb Gertrudit kogu eluks kummitama. Jutt Gertrudiga juhtunust läheb levima ka klassikaaslaste hulgas ja sel korral on Gertrud sunnitud ise kooli vahetama.

Eesti inimeste värsked «Saladused» jõuavad Kanal 2 ekraanile igal esmaspäeval kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles