Christina Aguilera esineb Riias

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina Aguilera ajakirja Marie Claire jaanuarinumbri esikaanel
Christina Aguilera ajakirja Marie Claire jaanuarinumbri esikaanel Foto: AP / Scanpix

Superhäälega megastaar Christina Aguilera annab oma maailmaturnee ainukese Baltikumi kontserdi Riias 18. oktoobril.



27-aastane laulja, helilooja, produtsent ja viiekordne Grammy- võitja Aguilera on kriitikute poolt üks tunnustatumaid popmuusikuid, kes meie regioonis kunagi on esinenud.

Artisti kõik albumid on võitnud vähemalt ühe muusikamaailma mainekaima Grammy-auhinna. Olles viimase kümnendi üks edukamaid tähti, on tema albumeid müüdud üle 25 miljoni eksamplari.


USAs Pennsylvania osariigis üles kasvanud Aguilera jäi esmalt silma 1992. aastal lokaalses talendiotsingu saates ning sattus mõne aasta pärast Disney telekanali projekti The Mickey Mouse Club.

Aguilera superstaari staatuse kinnitas aga 2002. aastal ilmunud provokatiivne, seksikas ja ennastkehtestav kauamängib «Stripped». Albumi maailmaturnee nimetati ajakirja Rolling Stones lugejate poolt aasta parimaks kontserttuuriks.

Kaks aastat tagasi ilmus Aguilera enim kiidetud jazzi- ja souli-sugemetega «Back to Basics». Värskekõlaline album debüteeris number üks positsioonil kokku 13s riigis, ka USAs ja Suurbritannias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles