Koolilapsed tulevad Viljandisse laulma ja pilli mängima

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna on Viljandi kultuurimajas tasuta kevadkontserdi «Kooliranitsa lood».
Täna on Viljandi kultuurimajas tasuta kevadkontserdi «Kooliranitsa lood». Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel kell 15 annavad maakonna koolide laululapsed ja pillimängijad Viljandi kultuurimajas tasuta kevadkontserdi «Kooliranitsa lood». Korraldaja on maakonna muusikaõpetuse aineühendus, keda on aastaid juhtinud Kalmetu kooli muusikaõpetaja Allar Jakobson.


«Tegemist on traditsioonilise kevadkontserdiga, minu arvates on see juba kolme­teistkümnes niisugune maakonna koolide ülesastumine,» lausus Allar Jakobson. Seekord on esinejaid tavalisest vähem, sest näiteks Suure-Jaani valla koolidel on täpselt samal kuupäeval oma piirkondlik pidu.



Kultuurimajas astuvad üles Kärstna ja Kalmetu põhikooli ning Tarvastu, Paalalinna ja maagümnaasiumi õpilased. Kõige arvukamalt toovad Viljandisse esinejaid Tarvastu muusikaõpetajad Tiina Lillepuu ja Tiina Jõgis.



Paalalinna gümnaasiumist esinevad kooli kava kõrval Guldžahon Jussufi klaveriõpilased ning Eri Pisarev maagümnaasiumist üllatab laulumänguga «Kullaketrajad».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles