Ricky Gervais: paksud on nagu narkarid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Gervais
Ricky Gervais Foto: AFP / Scanpix
Briti koomik Ricky Gervais võrdles ülekaalulisi inimesi heroiinisõltlastega.

Mehe sõnul ei tunne ta paksudele kaasa, kuna usub, et nood on oma ülekaalus ise süüdi, vahendab Digitalspy.

«Noh, see on nende endi süü, et nad paksud on,» ütles näitleja. «Nad sõid liiga palju. Sellised on reeglid. Mina läksin paksuks, sest sõin liiga palju. Ma teadsin, miks ma paksuks läksin.»

«Ma ei arvanud, et mul on tagumikul kasvaja. Mõtlesin, et see on sellest, et sõin iga kuradi päev juustu ja pitsat,» naeris Gervais.

«Ma teadsin, mida teen. Seega pole mingit mõtet neile kaasa tunda. Siin pole mingit trikki. See on nagu narkosõltlastegagi – me peame nad peatama,» lisas näitleja.

48-aastane staar lisas, et saab aru, et kaalust alla võtta pole lihtne, aga ometi meeldib talle ülekaaluliste arvel nalja teha.

«Teen sellist nalja, et ütlen, et ma ei taha pakse end ebamugavalt tundma panna, seega ostku nad järgmisel korral kaks istekohta. Te küsite, kas ma vihkan pakse? Kas ma arvan, et nad söövad liiga palju? Kui nad tahavad kõhnad olla, siis söövad nad liiga palju. Kui nad tahavad paksud edasi olla, söövad nad täpselt õige koguse,» lõpetas Gervais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles