Uuring: veerand üle 35-aastastest naistest ei seksi kunagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infarkt paneb paljud seksuaalelust loobuma.
Infarkt paneb paljud seksuaalelust loobuma. Foto: SCANPIX
Suurbritannias tehtud uuring paljastas kohutava tõe – enam kui veerand üle 35-aastastest inglannadest ei seksi mitte kunagi!

Nimelt väitis küsitlusele vastanud naistest 28 protsenti, et ei ela suguelu, vahendab Daily Mail.

Veelgi nukram on olukord Šotimaal, kus lausa 38 protsenti mainitud vanuses naistest elab tsölibaadis.

Suhteterapeut Paula Halli sõnul näitavad tulemused, et naised tunnevad seksiga seoses suurt survet – kuulsuste pöörane armuelu tekitab inimestes tunde, et pidev seks on normiks. Tavaliste tööd rügavate naiste elu on aga teistsugune ning pidev stress mõjub sugutungile laastavalt.

«See, et arvatakse, et kõik teised teevad seda kolm või neli korda nädalas, viib liialdatult suurte ootusteni ja inimestel tekib mulje, et nad ise pole normaalsed,» lisas Hall

«See võib viia selleni, et naised ütlevad, et ei seksi kunagi, ehkki tegelikult nad võib-olla seksivad aeg-ajalt,» arvas terapeut, et olukord siiski pole nii hull, kui küsitlus näitas.

Uuringu viis läbi telekanal Sky Real Lives ning see avaldati uue naiste tervisest rääkiva saatesarjaga seoses. Küsitlusele vastas 745 naist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles