Lauri Pedaja: «Klassi» seriaal on pastakast välja imetud lugu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja kodupidu jaanuaris 2008
Lauri Pedaja kodupidu jaanuaris 2008 Foto: Erakogu
Koolivägivallast rääkinud filmist «Klass» tehakse teleseriaal. Filmis osalenud näitlejatest võetakse sarja vaid mõned tagaplaanile jäänud näitlejad. Nende seas ei näe me üht filmi skandaalsemat osatäitjat Lauri Pedajat.

Lauri kinnitab, et tema selles, sügisel teleekraanile jõudvas seriaalis tõepoolest ei mängi. «Kunagi kui tuli jutuks seriaali idee, olin ka mina sinna sisse planeeritud Andersi tegelaskuju mängima, kuid nüüdseks on need jutud vaibunud,» jutustab Pedaja.

Paar nädalat tagasi oli seriaali osatäitjatel eeltöölaager, kuhu Lauri kutsutud ei olnud. Põhjust, miks teda uude projekti kaasatud ei ole, noormees öelda ei tea, kuna temaga sellest räägitud ei ole.

Küll aga arvab ta, et neid põhjuseid, miks ta «Klassi» seriaalis mängida enam nagunii ei saaks on päris mitu. Näiteks ei oleks ta enam nõus seda tasuta tegema. Naised saunas olevat ka rääkinud, et sarjategijate meelest on Lauril halb maine, mistõttu ei taheta temaga enam koostööd teha.

«Iseenesest, kui päris aus olla, ei ole ma ka väga pettunud, et ma selles projektis osaleda ei saa, sest minu meelest on see asi läinud juba hapuks ja tundub et selle sarja puhul on tegemist pastakast välja imetud looga.»

Pedaja sõnul pole mõtet ühte lehma lõputult lüpsta. Lauri on aga avatud kõikidele teistele projektidele ja väljakutsetele, kuhu arvatakse, et ta võiks hästi sobida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles