Anna-Maria Galojan: minu ja Savisaare pidev paaripanemine ajab südame pahaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Anna-Maria Galojan
Edgar Savisaar ja Anna-Maria Galojan Foto: elu24.ee
Vallalisena, nagu Tallinna linnapea Edgar Savisaar jälle on - ja enda sõnutsi armastusele avatud -, kohtub priiuserüütel pimedusetundide varjus skandaalse noorpoliitiku Anna-Maria Galojaniga, kirjutab värske Kroonika.

Ühe pealtnägija sõnul võttis eelmise teisipäeva õhtul Keskerakonna juht Edgar Savisaar Coca Cola Plaza eest oma luksusliku Mercedese peale filmi «Valentinipäeva» esilinastust väisanud neiu Galojani. 

Nähtu hämmastas uudishimulikku pealtnägijat suisa sedavõrd, et too kribis imekähku üles isegi Mercedese numbri, millega härra meer noorpoliitikule kinno järgi oli tulnud. 

Eelnevalt olla aga noorpoliitik pahviks löönud kogu kinorahva oma hõõguvpunase disainkostüümi-ja uhke pealehviga, mis sama nuuskmõmmikust pealtnägija sõnul passiks vaid esimesele leedile ning pani teda tõsiselt juurdlema, mis võis küll järgneda Anna-Maria  filmiõhtule... 

Elu24 uuris Anna-Maria Galojanilt, kuidas kommenteeriks tema Kroonika tänast  kuuma kaanelugu?  

Kroonika jaoks on tänavu 1. aprill saabunud vist ootamatult vara...
Olin üritusel oma sõbranna Olga Cerusega, kellega koos sealt ka lahkusin. Palusin Kroonikal ühendust võtta ka Olgaga, et asjasse selgust tuua, kuid ju see nende kontseptsiooniga siis ei sobinud.

Mis siis tegelikult Sind ja Savisaart seob, et sellest nii palju pidevalt kirjutama kiputakse? Miks teid pidevalt paari panna üritatakse?

Savisaarega seob mind vaid huvi poliitika vastu ja mure meie riigi heaolu ning tuleviku eest. Kahtlemata on Savisaar Eesti poliitilisel maastikul väga kogenenud tegija.

Kas ja miks meid paari pannakse, ei oska öelda. Ilmselt uudiste puudus sunnib neid lugusid välja mõtlema. Üsnagi haige temp Kroonika poolt minu ja ka Savisaare suhtes. Veel haigemaks minna vist ei saaks...

Ma mõistan, et on rasked ajad ja ajakirjal on vaja iga hinna eest läbimüüki suurendada, aga siiski… Sellisel kujul ajakirjandus tekitab rohkem tülgastust ja ajab südame pahaks.

Ka kollasel ajakirjandusel peaksid olema mingid ajakirjanduslikud eetilised piirid vist või on tõepoolest heaks läbimüügiks lubatud kõik?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles