Vaido Neigaus: olen andekas laulja, mitte staarmetroseksuaal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
-
- Foto: Jelena Rudi
Staarmodell ja Eesti tuntuim metroseksuaal Vaido Neigaus kurtis hiljuti Põlva raadiole, et on tüdinenud sellest, et temas nähakse ainult metroseksuaali, mitte andekat lauljat.


«Ma ei oskagi öelda, kaua veel läheb, et see tiitel hargneb lõpuks selleni, et ma olen ikkagi poplaulja, mitte staarmetroseksuaal,» kurdab Vaido. «Ma olen muusik ja ma pean ennast sellega arendama ja näitama.“

Vaido sõnul rääkis ta oma suunitlusest vaid korra ning nüüd on kõik sellest kinni haaranud. Tuntud ilueedi ei taha sel teemal enam ühtki kommentaari jagada ning kuuldavasti välistatakse manageriga kõik intervjuud, mis puudutavad seksiteemasid. Võiks juba lõpuks aru saada, et ma teen siiski muusikat, mitte ei ole seksoloog, kirjutab Vaido oma blogis.

Veel tunnistas Vaido raadiosaates, et tal ilmub peagi esimene kauamängiv ning senini tahab ta vaikselt omaette nokitseda, sest meedia huviorbiidis tiirlemine on ta ära väsitanud.

Ma praegu hoidun sellest ja kui tulevad uued lood, siis esinen jällegi täie rauaga, räägib staarlaulja. Oma unistuseks peab Vaido kogu Eesti rahva südame võitmist. «Ma ei usu, et sellega väga kaua läheb,» poetab ta.
 

Muuseas, ka Bulgaarial oma staarmetroseksuaal Neigaus. Kiika videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles