USAs tehakse tasuta kütuse nimel hullusi

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA bordell pakub klientidele tasuta bensiini
USA bordell pakub klientidele tasuta bensiini Foto: AFP / Scanpix

Seks, veri ja lapsenimed - mõned USA autoomanikud on tasuta bensiini saamiseks valmis kõike tegema.

Floridas elav David Partin nõustus nimetama enda poja kohaliku raadiosaatejuhi järgi, et võita 100 dollarit (umbes 1000 krooni) väärt kütusekaart, kirjutab Reuters.

Partin saab kaardi kätte detsembris, mil sünnib tema poeg ja ta saab sünnitõendiga kinnitada, et lapse nimeks on Dixon Willoughby Partin.

«Tema naine ütles, et tema enda mureks saab lapsele tulevikus nime päritolu selgitada,» ütles WHTQ-FM programmidirektor Greg Stevens Reutersile.

Nevadas asuva bordelli Shady Lady Ranch külastajatele lubatakse 50 dollarilisi bensiinitšekke, kui nad kulutavad asutuses 300 või rohkem dollarit.

Lõbumaja andis kampaania esimesel nädalal välja 1000 dollari väärtuses tšekke.

Texases pumpasid meeleheitel vargad välja 100 dollari väärtuses bensiini kiriku kasutuses olevatest bussidest.

«See oli keegi, kes oli meeleheitel,» ütles kiriku pastor James Green. «Tal oleks tarvitsenud vaid küsida ja me oleks talle kinkinud paagitäie bensiini.»

Ameerika Punasel Ristil on samal ajal käimas suveloterii, milles veredoonorite vahel loositakse välja kütuse aastavaru.

Massachusettsis asuva St. Anni koguduse reverend Edward McDonagh otsustas iganädalaselt välja loosida 50 dollarilise bensiinikaardi.

Tema sõnul on loterii sümboolne žest ja selle eesmärgiks ei ole publikut suurendada.

«Kui Jeesus viibis pulmapeol Kaanas ja vein sai otsa, muutis ta vee veiniks,» ütles ta. «Meile tundub, et see on sellega võrreldav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles