Nali ja tüli õhtusöögilaua taga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtusöök viiele
Õhtusöök viiele Foto: TV3

Sel nädalal valmistavad TV3 sarjas «Õhtusöök viiele» kolmekäigulise õhtusöögi veinispets, kivipallur, supernaine, suusasõber ja daam, kel pole külmkappi. Seltskond on emotsionaalne, mistõttu oodata on ka dramaatikat.

Nädala avab 27-aastane  Jaanus, kes armastab veini üle kõige maailmas ja on sel alal lausa asjatundja. Samas oskab Jaanus ka hästi süüa valmistada, korraldades lausa privaatõhtusööke.

Homme pakub õhtusööki krapsakas kolme lapse ema Kristiina, kes askeldab ringi nii mitmel rindel, et jääb vaid üle imestada, kuidas suudab üks 33-aastane naine tegutseda korraga nii kodus, volikogus, hoolekogus kui turunduses.

Kolmapäeval ootab külla 36-aastane kivimieksperdist Tõnu, kes on ühtlasi jalgpallikohtunik ning keda teised naljaviluks kivipalluriks kutsuvad. Lisaks on Tõnu fotograafiahuviline – tema tehtud jäälinnu pilt pälvis mullusel loodusfoto konkursil kolmanda koha.

Neljapäevaseks kokaks saab Katrin, kel pole kodus külmkappi. Naine on armunud Kuuba kööki ning tekitab elevust eriliste roogadega, mis osutuvad üllatuslikult suht ebatervislikeks. Katrin on seotud Rich Daddy programmiga, mis õpetab finantsmaailmas toimetulekut.

Nädala lõpetab 40-aastane Tõnu K., kelle suureks hobiks on mäesuusatamine ja kes sai tänu saatele üle pika aja suusad alla. Sarja sattus ta oma temperamentse abikaasa soovitusel.

Kuna sel nädalal kokku sattunud viis võõrustajat armastavad hea toidu kõrvale ka häid ja põnevaid jooke, on oodata tuliseid söögilauajutte ja senisest segasemat suhete sasipundart, mis on ühtaegu nii koomiline kui dramaatiline.

«Õhtusöök viiele» on sari, kus osaleb igal nädalal viis üksteisele võõrast inimest. Järgemööda valmistavad nad oma kodus õhtusöögi, millega ülejäänuid kostitada. Külalised hindavad võõrustaja oskusi ning nädala lõpuks selgub võitja.

«Õhtusöök viiele» on TV3 eetris argiõhtuti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles