Lady Gaga kukkus kurnatuse tõttu kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: AP / Scanpix

Lauljatar Lady Gaga kukkus eile õhtul kurnatuse tõttu kokku ja jättis ära USAs Indianas toimuma pidanud kontserdi.

Staar pidi esinema West Lafayette'i Purdue University ülikoolilinnakus, kuid jättis selle arstide soovitusel ära vaid minuteid enne, kui oleks pidanud lavale tulema, vahendab Digitalspy.

Pärast soojendusesinejate Semi Precious Weaponsi ja Jason Derulo esinemist teatati publikule, et Lady Gaga ei esine ootamatu haiguse tõttu.

«Lady Gaga varises enne kontserti kokku ja kaotas teadvuse kurnatuse ja vedelikupuuduse tõttu. Arst soovitas tal mõned päevad puhata,» ütles lauljatari esindaja ajakirjale Rolling Stone.

Lady Gaga vabandas fännide ees oma Twitteri lehel.

«Olen mitu tundi nutnud, mul on tunne, et vedasin oma fänne täna alt,» kirjutas staar. «Tund enne show'd tundsin end uimasena ja mul oli raske hingata. Arstid ütlesid, et mu südamelöögid olid kurnatuse ja vedelikupuuduse tõttu ebaregulaarsed.»

«Ma ei suuda piisavalt vabandada, et näidata, kui kahju mul on! Fännide hõiskamine kostis minu riietusruumi, palusin kõiki, et nad mind lavale lubaksid. Minu laval on keerulisi mehaanilisi elemente, kõik kartsid, et võin ohtu sattuda, kuna olin enne minestanud,» selgitas Gaga.

Kõnealune kontsert lükati edasi 26. jaanuarisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles