Miks teised staarid Vaido Neigausi mõnitavad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaido Neigaus
Vaido Neigaus Foto: ETV
Üks murelik Elu24 lugeja küsib, miks meie tuntud staarmuusikud, komeedina meelelahutusmeedia orbiidile lennanud Vaido Neigausi, mõnitavad.

Elu24 lugeja: Minu arvates on viimasel ajal väga häbiväärne mõnitamine üles kerkinud. Bedwetters, Rolf Roosalu, Anis, Still Haunts Me ja muud hardcore bändid mõnitavad väga avalikult Vaido Neigausi. Miks?

Näiteks on Facebookis pidevalt üleval väga iroonilised sõnavõtud Vaido kohta. Ka Bedwettersi poiste hea sõber Mushy tegi alles hiljuti Sugaris enda laivil Vaido laulu «Kõigest loobunud» paroodiat. Isegi superstaari Anis on lisanud irooniliselt enda orkuti profiili «Ideal match: Vaido Neigaus» ja Tapperi ühel üritusel lasi Still Haunts Me enda laivi alguses samuti Vaido laulu.

Ka Vaido ise on enda tagakiusamist märganud, sest tema blogist võib lugeda: «R2 Aastahiti valimistel kuulsin kaugelt ka Bedwettersi möla. Nad tegid vist nalja mu kulul... Pfff... Mingu kasvagu suureks, tõesti ja muide, pange seda tähele... Mina naeran viimasena!!! Tunnen kuidas bitch minust välja tahab tulla ja öelda nii sitasti, et see jääb meelde elu lõpuni... Minus on ikka meeletu kurjus.»

Või siis ühest Neigausi vanemast postitusest: «Minu sees on hetkel kurat ja mind üldse ei huvita, mida keegi minust arvab. Mingid hardcore nagamannid üritavad mind maha teha... MEGAIRW... Kuidas saavad ikka inimesed nii lollid olla!»

«Kui te teete mu lugu järgi kusagil laval ja üks jobu veel kõnnib plakat käes minu nimega...  Kas te ei arva, et te teete mulle tasuta reklaami. Suured tänud, minule on see ainult hea. Üks samm minu albumi väljatulekuks edasi. Täitsa uskumatu tundub see, et mõnel seal kahe kõrva vahel pole ajusid. Mõtlematud madalalaubalised.» 

«Mina ja terve mu plaadikompanii naerab selle peale. Mõned eestlased arvavad, et ma olengi selline nagu seal videos. Ei, ma olen tegelikult täiesti tavaline eesti noormees ja see kõik mis on videol, on showbusiness

«Jah, ma sätin ennast võib olla kaua, aga see ei tähenda, et ma olen gay. Muide, Eestil olekski aeg areneda vähe teistsuguse showbusinessi juurde, mitte jääda ketrama neid igipõliseid laulukesi.»

«Kui teed midagi teistsugust, siis järelikult sul on annet ja edasine karjäär leiab sind Eestist väljas. Mina olen valmis selleks, et anda endast kõik. Peaasi, et müüb!!! Avardage oma silmaringi ometi... Ja olge tolerantsemad teiste suhtes.»

«Ja kõige naljakam asi on selle asja juures see, et Bedwettersit mõnitati eelmised aastad samamoodi või hulleminigi. Ilmselt me kõik mäletame juttu sellest, kui tolerantsed nemad teiste inimeste vastu on või kui tolerantsed inimesed peaksid olema. Niipalju siis sellest...»

Vaido Neigaus on juba varasemates intervjuudes tunnistanud, et ka kooliajast on tal meenutada kurvastav tõsiasi: kes püüab massist eristuda, saab peksa! 

Väikeses alevis üles kavanud staarlaulja Neigaus ei tahtnud juba kooliajal teiste poiste moodi ringi käia dressides ning seepärast antigi talle peksa. 

«Kord sain korvpalliga nii kõva mataka vastu pead, et koju jõudes minestasin. Pärast seda põdesin ka tugevat depressiooni ja istusin kaks nädalat süstide ja rohtude peal,» rääkis Vaido kurva loo oma kooliajast Naistelehele. 

Raske elu ja teismelise heitlik meel tõi poisile pähe ka enesetapumõtted. «Tahtsin end ükskord sellepärast ära uputada,» tunnistab poiss.

 

Uskumatu, kuid tõsi - näib et Vaido Neigausi kiusajate leeriga on ühinienud isegi staareurolaulik Rolf Junior ja sõbrad. Tema Facebooki konto kubiseb Neigausi kulul lendu lastud «vaimukustest». Jääb mulje justkui oleks Rolfilt, kes end blogis barbimaailma ilusaimaks Keniks tituleerib, alatult röövitud Maarjamaa esimese metroseksuaali tiitel. Rolfile tuntakse kaasa ja korjatakse lohutuseks isegi rebasesabasid. 

Mida arvad Sina Elu24 lugeja, miks teised silmapaistvad staarid meie meedialemmik Neigausi mõnitavad? Kas neid närib väike kadeduseuss?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles