Kati ja Jaan Toots naudivad tähelepanu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati ja Jaan Toots Õllesummeril (suvi 2008)
Kati ja Jaan Toots Õllesummeril (suvi 2008) Foto: Erakogu

Meie kohalik tuntuim armupaar

Kati

ja

Jaan Toots

naudivad täiel rinnal nii lapseootust, kui ka avalikku tähelepanu.

Näiteks võis tuvikesi näha hiljuti käsikäes ringi patseerimas nii Eesti Meistrivõistluste tenniseturniiril Saaremaal, kui ka rahvarohkel Öllesummeril.

Ühe pealtnägija sõnul promeneerisid Jaan ja Kati eriti uhkelt just Tallinna Lauluväljaku õlletelkide vahel.

«Kati oli riides justkui uhke suurilmadaam - tulipunases siidpluusis ja lumivalges seelikus. Peas kandis proua nägu varjavat laia äärega kübarat ja suuri päikeseprille,» pajatas pealtnägija ning lisas, et pisike kõhuke oli siiski hästi näha, kuigi Kati püüdis seda ilmselt laia vööga varjata.

«Jäi mulje nagu oleks Kati iga hinna eest end rahva uudishimulike pilkude eest peita püüdnud, kuid sel juhul poleks mõtet olnud nii kärtspunast kostüümi valida,» arvas vihje saatja ja lisas et tema arvates oli proua Tootsi poolt valitud kostüüm õllepeo jaoks suts ülepakutud. «See oleks paremini sobinud Prantsuse Rivierale, kui õlletoobrite vahele.»

«Samuti, mis mõtet on end varjata, kui sinu kõrval kõnnib selline tuntud ärimees nagu Jaan Toots? Kõik vaatavad kohe ju nagunii automaatselt, kes selle mehe käevangus ripub,» arutles pealtnägija.

Kati ja Jaan peaks titevarbaid kastma oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles