Eestis alustab uus live-kontsertide sari Bushmills Live

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foy Vance
Foy Vance Foto: BushmillsEstonia

Järgmise nädala reedel 27. septembril algab Eestis uus muusikaürituste sari Bushmills Live.

Tegu on live-kontsertidega, kus astuvad üles põnevad artistid nii Eestist kui välismaalt.

«Bushmills Live on omapärase kontseptsiooniga ürituste sari, kus kohtuvad hea muusika, head sõbrad ja mahe Bushmillsi viski,» rääkis Bushmillsi tootejuht Kristo Leier.

Ta lisas, et Bushmills Live´il astuvad üles artistid, kelle looming kaldub reeglina peavoolust kõrvale.

27. septembril toimuval avakontserdil esineb Eestit esmakordselt külastav Iiri indie-muusika täht Foy Vance koos bändiga.

«Foy on meie õnneks leidnud oma tihedast graafikust aega järgmisel nädalavahetusel Tallinnat külastada, et anda siin eksklusiivne kontsert Bushmillsi sõpradele,» jätkas Leier.

Lisaks Tallinnale esineb ta järgmisel päeval Riias, et seejärel minna tagasi Iirimaale ja juba nädal hiljem teeb ta algust turneega Austraalias ja Põhja-Ameerikas.

Vance’i lugusid on kasutatud taustamuusikana mitmetes USA seriaalides ning eeskätt on ta tuntud just oma isiklikest kogemustest rääkivate laulusõnade ja live-esinemiste poolest. Tema viimane plaat «Joy Of Nothing» ilmus selle aasta 26. augustil.

Foy Vance esineb Tallinnas 27. septembril, kell 20 klubis Sinilind. Bushmills Live avaüritusele pääseb kutsetega.

Rohkem lisainfot ürituse kohta leiab Bushmills Eesti Facebooki lehelt facebook.com/ BushmillsEstonia.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles