Prints William kihlub jõulude ajal?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja ta tüdruksõber Kate Middleton kihluvad?
Prints William ja ta tüdruksõber Kate Middleton kihluvad? Foto: AFP / Scanpix

Kuninganna Elizabeth II antud hoiatus kõmufotograafidele on tekitanud spekulatsiooni, et prints William ja tema tüdruksõber Kate Middleton plaanivad jõulude ajal kihluda.

Briti kihlveokontorite esindajate sõnul on printsi kihlumise tõenäosusena välja pakutud kolm ühe vastu, kirjutab abc.net.au.

Buckinghami palee esindaja kinnitas, et Elizabeth II advokaat saatis väljaannetele märgukirja, milles nõudis kuningliku pere liikmete privaatsuse austamist. Kui seda aga pühadeperioodil eiratakse, siis plaanivad pereliikmed kõmufotograafide vastu kohtusse minna.

Juba viimased neli aastat on briti ajakirjandus ja avalikkus oodanud uudist printsi kihlumisest.

Prints William ja ta tüdruksõber Kate Middleton on nende kuue aasta pikkuse koosolemise aja jooksul sattunud mitu korda kõmupiltnike kaamerate ette. Viimati oli see sellel aastal, kui nad ööklubist lahkusid. Siis astus prints advokaatide abiga samme, mis aitas piltnikke mõneks ajaks eemale peletada.

Nii prints William kui ka tema kallim on kutsutud kuninganna Elizabeth II jõuluveetmisele Norfolki Sandringhami lossi.

Kuninganna esindaja ei soovinud väidetavat kihlust kommenteerida, kuid sõnas, et Elizabeth II astus vajalikke samme, et oma pereliikmeid liiga uudishimulike ajakirjanike eest kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles