Jennifer Aniston hakkab staarkokaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: SCANPIX
Näitlejanna Jennifer Aniston kavatseb kuuldavasti omanimelise kokaraamatute sarja välja anda.

Aniston on hea sõber Briti staarkoka Jamie Oliveriga ning kavatseb tolle abiga oma retseptid avalikkuse ette tuua, kirjutab Femalefirst.

Aniston ja Oliver kohtusid esimest korda siis, kui näitlejanna koka Los Angelesse kutsus, et too tema toonase abikaasa Brad Pitti jaoks sünnipäevalaua kataks.

Sellest saati on näitlejanna ja telekokk kirjavahetuses olnud ning Oliver on Anistonile öelnud, et naisel on kokaraamatute kirjutamiseks piisavat annet ja stiilitunnetust.

«Jennifer on uhke selle üle, milliseid õhtusööke ta oma sõpradele korraldab. Tal on kümneid endaloodud retsepte,» rääkis allikas.

«Tema ja Jamie saadavad alati teineteisele meile. Jamie saadab talle proovimiseks uusi retsepte ja tema jagab Jamie’iga mõningaid enda lemmikuid. Eriti armastab Jen kana- ja kalaroogi ning pastat,» lisas asjassepühendatu.

Hiljuti kulutas Aniston 100 000 dollarit oma Beverly Hillsis asuva kodu kööginurga uuendamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles