Eesti tipp-ujujatest üllitati seksikas spordikalender

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tipp-ujujad  on  peatselt Istanbulis algavate Euroopa  lühiraja Meistrivõistluse eel  saanud valmis ühe ahvatleva trükise, mis pakub nii silmailu kui ka  praktilist kasutamist uhke spordikalendri näol.
Eesti tipp-ujujad on peatselt Istanbulis algavate Euroopa lühiraja Meistrivõistluse eel saanud valmis ühe ahvatleva trükise, mis pakub nii silmailu kui ka praktilist kasutamist uhke spordikalendri näol. Foto: Jelena Rudi
Eesti tipp-ujujad  on  peatselt Istanbulis algavate Euroopa  lühiraja Meistrivõistluse eel  saanud valmis ühe ahvatleva trükise, mis pakub nii silmailu kui ka  praktilist kasutamist uhke spordikalendri näol.

Kalendri  pressitutvustus toimus neljapäeval, 3. detsembril Hotelli Olümpia  konverentsikeskuses. Kohal olid Eesti rekordiomanikud ujumises Kätlin Sepp ja Andres Olvik ning Sten Indrikson.

Eesti koondise peatreener Riho Aljand ja kirjastaja Best Press OÜ tutvustasid  värsket kalendrit, rääkisid pisut EM-i eelset spordijuttu ning pajatasid ka Eesti Ujumisliidu eeloleva 100. juubeliaasta tegemistest.

«Tegemist on  kindlasti Eestis ainulaadse ettevõtmisega, mis loodetavasti  leiab elavat ja positiivset vastukaja ega jää viimaseks  omataoliseks. Piltide  autoriks on täiesti fantastiline fotograaf Jarek Jõepera,» rääkis EUL president Evelyn Sepp.

«Igatahes tundub meile, et see astub julgelt maailmakuulsa Sports Illustrated’i jälgedes ja veenab ka spordikaugemaid inimesi selles, et ujumine on ilus!»

Vaata pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles