Tiger Woodsi väidetav armuke annab pressikonverentsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rachel Uchitel
Rachel Uchitel Foto: Reuters / Scanpix

Naine, kellest sai alguse Tiger Woodsi abielurikkumise-skandaal, annab täna Los Angeleses pressikonverentsi.

Rachel Uchitel, kes kõmulehe National Enquirer andmetel on golfitähe armuke, annab pressikonverentsi oma advokaadi Gloria Allredi abil ning on teada, et ta eitab igasugust seotust Woodsiga, vahendab WENN.

«Mul pole Tiger Woodsiga mingit afääri olnud. Ma pole temaga kunagi telefonis rääkinud või talle sõnumeid saatnud. See on naeruväärne. Mitte sõnagi sellest ei vasta tõele. Ma ütlesin Enquirerile ja Starile, et see ei vasta tõele,» sõnas Rachel Uchitel.

«Ma ütlesin neile, et mitte ainult pole mul infot nende väidete ümber lükkamiseks, vaid ma olen nõus ka valedetektori abil seda tõestama.»

Tiger Woods andis samuti välja pressiteate, vabandades oma perekonna ees nende alt vedamise pärast.

«Ma olen oma peret alt vedanud ja ma kahetsen neid teguseid kogu oma südames. Ma pole olnud ustav oma põhimõtetele ja käitumisele, mida mu perekond väärib. Ma ei ole veatu inimene ja ma pole kaugeltki täiuslik. Ma tegelen oma isiklike probleemidega suletud uste taga koos oma perekonnaga. Neid tundeid peaksime jagama ainule meie ise,» teatas Woods.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles