Rocca al Mares avati udupeen komisjonikauplus Fashionista

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tutika second hand eksklusiivbutiigi avamine Rocca al Mare ostukeskuses toimus 12.11.09
Tutika second hand eksklusiivbutiigi avamine Rocca al Mare ostukeskuses toimus 12.11.09 Foto: Fashionista
Neljapäeval, 12. novembril avas Rocca al Mare kaubanduskeskus oma viimase uuendatud osa ja tähistas kogu keskuse ümbersünni lõpulejõudmist. Sel puhul avas ostukeskuses uksed ka ülipeen komisjonikauplus Fashionista.

Outlet Fashionista müüb eksklusiivseid jalanõusid, rõivaid ja aksessuaare. Poe omaniku sõnul on unikaalsemad rõivatükid nende butiiki müüki pannud näiteks isegi mõned Venemaa staarid ja miljonäride kaasad.  

«Saime kastitäie väga uhkeid asju udupeentelt prouadelt Moskvast,» pajatas üks müüjatest. «Ja ärge arvake, et tegu on teise kategooria esemetega. Ei, tegu on väga moeteadlike inimeste aksessuaaride-ja rõivastega, kes vahetavad oma tualette väga tihti, ja kellel pole rahaprobleeme. Aga neil pole lihtsalt kord või paar kantud rõivaid kuhugi panna.»

Rocca al Mare keskus ootab külalisi neljapäevast pühapäevani ning ostukeskusel on kõigile varuks ka palju üllatusi, alates kingarallist ja moeetendustest ning lõpetades «Eesti otsib superstaari» saate finalistidega.

Rocca al Mare kolmandas uuendatud osas, mis avati neljapäeval kell 15, leiavad külastajad restoranide ja ilukaupade ala, laienenud laste- ja kodukaupade osa ning uuele pinnale kolinud kingakauplused.

Uuendatud kaubanduskeskuse valmimise puhul ootab külalisi mitmekülgne meelelahutusprogramm ja hullumeelsed sooduspakkumised.

Reedel kell 16:30 esitavad saates kõlanud laule ja jagavad autogramme telesaate «Eesti otsib superstaari» seitse finalisti.

Uute moesuundadega saab tutvuda Bastioni moeshow’l ja Seppälä kollektsioonide esitlusel. Koerasõbrad näevad oma hoolealuste uusi kostüümitrende neljapäevast pühapäevani Bosse lemmikloomapoe koerte moeshow’l.

Keskuse restoraniala kokad on välja pannud gurmee galerii, kus saab maitsta suupisteid ja jooke Silk Sushilt, Brezzalt, Mack Bar-B-Que´lt, Kotipizzalt, Chopsticsilt, Da Vincilt ning uuelt veinipoelt Carpe Vinum.

Lastekaupade alal teeb kõigil neljal päeval Pipi isiklikult väikestele huvilistele näomaalinguid, lapsi kutsub seiklema Juku mängutelk ning lastepoodides toimuvad mitmed mängud ja viktoriinid.

 
Kõikidel külastajatel on võimalus minna Rocca al Mare kaubanduskeskusesse tasuta bussiga, mis sõidab kõigil nädalapäevadel marsruudil Sadama A-terminal- Sokos Hotel Viru- Rocca al Mare Prisma/Kaubanduskeskus. Bussi ajagraafiku leiad koduleheküljelt www.roccaalmare.ee

Avamisprogrammi kava vaata: www.roccaalmare.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles