Edgar saabus ja lahkus peolt koos neiu Siskaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar saabus ja lahkus Vana Baskini juubelilt koos oma verisulis referendi Katrin Siskaga
Linnapea Edgar Savisaar saabus ja lahkus Vana Baskini juubelilt koos oma verisulis referendi Katrin Siskaga Foto: paparatso
Reedel, 30. oktoobril, pidas Nokia Kontserdimajas oma juubelit vanameister Eino Baskin. Teiste seas olid teda õnnitlema tulnud ka linnapea Edgar Savisaar käsikäes oma värske referendi, neiu Katrin Siskaga.

Ühe pealtnägija sõnul saabusid «noored» Vana Baskini sünnipäevapeole käsikäes nagu vastarmunud. «Nad tulid kontserdimaja uksest sisse teineteisel käes kinni hoides ning läksid trepist üles teineteise käevangus,» pajatas üks kohalviibinud külalistest. 

«Ja hiljem lahkuti koos ka peolt. Maja ees ootas tuvikesi must uhke limusiin. Kummaline oli vaid see, et kui Savisaar Siskale auto ukse avas, istus tagaistmel juba keegi salapärane brünett ning ninasarvik pidi sügava ohke järel istuma hoopis juhi kõrvale eesistmel,» lisas pealtnägija. 

Kiika pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles