Viru väljakul lehvib hiiglaslik punnpepu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaam näitab Viru väljakul tagumikku.
Reklaam näitab Viru väljakul tagumikku. Foto: Karli Saul

Murelik linnakodanik võttis toimetusega ühendust ja kurtis, et teda häirib mehe ja tallinlasena suur striptiisibaari reklaamplagu.


Kodaniku (nimi toimetusele teada) meelest ei sobi sellist reklaami ühel Tallinna esindusväljakul eksponeerida. Reklaam kujutab endast mitmemeetrist plagu, millel on kujutatud korsetis ning poolde reide saabastes palja tagumikuga naisterahvast. Aegajalt puhub tuuleiil plakati kelmikalt punni.


Tallinna kesklinna valitsuse peaspetsialist Silva Loigo, kes koordineerib välireklaami esitamist kesklinnas, ütles, et neile laekus kaebus selle reklaami kohta 12. oktoobril. «Asusime operatiivselt probleemi menetlema,» rääkis Loigo. «Täna võtsime ühendust selle reklaamijaga ja tegime neile korralduse reklaam kas maha võtta või asendada.»

«Sellistel juhtudel on tavaks anda teatud tähtaeg, mille jooksul reklaam eemaldatakse või asendatakse. Antud juhtumil ei ole me veel jõudnud tähtaega määrata,» sõnas Loigo.

Reklaami üles riputanud asutusest ei olnud loo kirjutamise ajal võimalik kommentaari saada. Striptiisibaari telefonil vastas neiu, kes palus rääkida vene või inglise keeles. Ta ütles, et reklaami kohta oskab vastuseid anda vaid «klubi boss». Kuna baar avatakse alles kell 21.00, ei ole «bossi» kohal.

Neiu ei teadnud oma ülemuse mobiiltelefoninumbrit: «Mina ainult töötan siin, ma ei hooli mobiiltelefoninumbritest ja muust säärastest!»

Kas selline reklaam sobib linnapilti või ei tohiks seda Viru väljakul eksponeerida? Milline on sinu arvamus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles