Urmas Sõõrumaa: feng shui seisukohast on Solaris keskpärane

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Ärimees Urmas Sõõrumaa külastas esmaspäeval Solarise keskust juba kolmandat korda, einestas ning hindas hoone arhitektuuri

feng shui

seisukohast.


«Ma ei ole hoonega veel detailides tutvunud. Olen üldplaani vaadanud ja

feng shui

seisukohast vaadanud. Ma ütleks, et tugev keskmine. Alati võib paremat loomulikult tahta,» rääkis Sõõrumaa, kes ise oma tegemistes ja elus feng shui põhimõtteid järgib.

«Müts maha! Sellisel ajal, kui kõik on pessimistlikud ja nukrad, tehti optimistliku nime ja sloganiga maja valmis,» hindas Sõõrumaa Rebase saavutust.

«Mida nende eestlaste käest ikka oodata,» vastas Sõõrumaa kriitikutele, kes nimetavad uut maja «selvehalliks», «triikrauaks keset kalliskive» ja «allakäigu monumendiks». «Aga mida need inimesed ise teinud on, kes selliseid sõnu ütlevad.»

«Selvehalliga võrdlemine on väga meelevaldne. Võrreldes sellega, mis siin enne oli, on väga korralik asi tehtud. Kes oleks paremini tahtnud teha, lasku käia. Tallinnas on veel ruumi küll, terve mereäär on vaba. Mingu tehku parem!» soovitas ärimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles