Rebane jooksis Solarist ehitades tossud puruks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tolmune tool.
Tolmune tool. Foto: Elu24

Reedel pidulikult avatud meelelahutuse- ja elustiilikeskus Solaris sai napilt lindilõikamise ajaks valmis, aga siin-seal jätkub töid veel mitmeks päevaks.


Endise Sakala keskuse kohale kerkinud suurehituse rajaja Peeter Rebane oli viimastel päevadel nii tõsiselt rakkes, et ajakirjanikele reedel maja tutvustades polnud tal mahti isegi lõhkiseid tosse tervete jalanõude vastu vahetada.

Reede õhtul sidusid lipsu ette kõik, kes end poliitika-, äri-, meelelahutuse- ja kultuurimaailmas vähegi tegijateks peavad ning sabatasid tund-poolteist keskuse ukse taga. Sissesaamine venis põhjaliku kutsete kontrollimise mehhanismi tõttu.

Säravas keskuses võis avamisõhtul end siin-seal päris ära määrida. Näiteks kontserdisaali juures asuva suitsuruumi nahktugitool oli nii tolmune, et selle peale sai näpuga kirjutada. Veel pühapäeval polnud kõiki keskuse funktsioone toimima saadud. Ühe lifti uksel rippus käsitsi paberilehele visatud kiri «Ei tööta».

Üksikutest ebakohtadest ei laskunud uut kaubandus- ja kultuurimaja uudistama tulnud tallinlased end segada ning kulutasid kauplustes ja söögikohtades rõõmsalt raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles