Isevärki sõnastusega kuulutused pakuvad lihtlabast seksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Ringvaate» reporter Jüri Muttika uuris, mida kohvile ja massaažile kutsuvad ajalehekuulutused tegelikult pakuvad.

Selgus, et isevärki sõnastusega kuulutused pakuvad lihtlabast seksteenust. Massaaži eest tahetakse keskmiselt 300 krooni ning kontakti ehk tavalise seksi eest 500 krooni. Lehtedes otsivad kliente üksiküritajad, kupeldajatega neil tegemist ei ole.

Muttika vestles tallinlannaga, kes hakkas ihu müüma poolteist aastat tagasi. Kuus teenis naine 8000 krooni. Hirmu ja vastikuse leevendamiseks võtab ta palderjanitablette. «Ei taha sellega tegeleda, aga pole muud väljapääsu,» nentis naine, kes loodab aastaga jalad alla saada ning kehamüümise lõpetada. Kõige rohkem kardab ta, et kliendiks võib osutuda mõni tuttava tuttav.

Teisest naisest, kellega reporter rääkis, sai intiimteenuse pakkuja inimkaubitsejate süül - ta läks kuulutuse põhjaltööd otsima massaažisalongi, kuid talt võeti pass ära ja sunniti keha müüma. Kupeldajatest sai ta lahti ning müüb end nüüd iseseisvalt. «Ma ütleks, et mehed käisid, käivad ja jäävadki käima,» märkis ta ja avaldas arvamust, et prostitutsioon võidaks legaliseerida - riigil jääb praegu palju maksuraha saamata.

Mõlemad naised tunnistasid, et ka nende äri on masu tõttu kannatanud - kliente käib vähem ja konkurente on tekkinud rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles