«Saladused» lavastas 90ndate põnevusdraama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Saladused"
"Saladused" Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Saladused» esimene lugu rääkis 16 aastat varjul olnud loo, kus kriminaalsete sündmuste keskmesse sattusid kaks koolitüdrukut.

Esimene lugu viis vaataja 1990. aastate algusesse. Vene sõjavägi oli just lahkunud ning kummalisel hundiseaduste ajal tekkisid isevalitsejate grupid, kes ajasid varandust kokku, kuidas julgesid. Sellisesse pätikampa sattusid ka korralikud koolitüdrukud Egle ja Mari.

Küla peal oli tegija mees Olle, keda kardeti, kuna ta oli Afganistanis sõdinud. Peale sõjaväge olevat ta joomingu käigus tapnud inimese. Tema parim sõber oli Margus - ainukene inimene, kes võis tema ettevõtmisi kritiseerida. Ivar oli Olle sabarakk.

Ühel õhtul otsustas kamp relva ähvardusel väikest poodi röövida ning selleks ka tüdrukuid kasutada. Eglet valdasid pärast röövi segased tunded: «Tundsin, et olen rohkem elus kui kunagi varem.»

Noormehed tõid järgmisel hommikul tüdrukutele koti, mille nood pidid koju ära peitma. Selgus, et kotis on hunnik raha ja tulirelv. Egle tunnistas, et tundis esimest korda elus tõelist hirmu.

Lugu ei saanud lahendust, kuna koolist koju naastes Egle kodus enam kotti polnud ning kutte ei näinud ta ka enam kunagi.

Paraku hakkas Eglele selline elustiil meeldima ning ta oli ainuke sellest kambast, kes oma elu õigetele rööbastele ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles