Flavio Briatore abiellub homme

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore ja Elisabetta Gregoraci
Flavio Briatore ja Elisabetta Gregoraci Foto: SCANPIX

Vormel-1 Renault tiimi juht Flavio Briatore abiellub homme itaallannast tantsijanna Elisabetta Gregoraciga.

28-aastane Elisabetta Gregoraci ja 58- aastane Flavio Briatore sõlmivad liidu pärast kolme aasta pikkust kooselu, kirjutab STT.

Itaalias on Briatoret seni peetud paadunud poissmeheks, sest mitte ükski tema varasematest kallimatest, kelle hulka kuuluvad ka tippmodellid Heidi Klum ja Naomi Campbell, ei suutnud teda altari ette meelitada.

Paari lähikonda kuuluvate isikute kinnitusel on see suhe olnud üsna kirglik ja sellest pole puudunud ka negatiivne pool.

Renault vormel-1 meeskonna juht kosis tüdruksõpra möödunud aasta augusti 50 parimale sõbrale korraldatud peol.

«Tegelikult oli kosimine temasugusele häbelikule mehele suur ettevõtmine,» lausus naine.

Paari abielu tunnistajatena on homme kohal parimad sõbrad. Pulma on kutsutud Itaalia võimukandjaid ja avaliku elu tegelasi, kuid ka vormel-1 impeeriumi valitseja Bernie Ecclestone ja rõivatööstur Luciano Benetton.

Gregoracil on kolm erinevat pulmakleiti, mis kõik valmisid moekunstnik Roberto Cavalli disaini järgi.

Pruutpaar alustab pidustustega juba täna Rooma keskpargis Villa Borgheses asuvas Casina Valadier villas.

Homne laulatus toimub Vatikani lähistel asuvas Santo Spirito in Sassia kirikus. Pulmad peetakse kiriku lähistel asuvas palazzos. Õhtul kell 21.00 suundutakse edasi Torcrescenza lossi.

Elisabetta Gregoraci sai Itaalias kuulsaks paar aastat tagasi niinimetatud Vallettopoli skandaaliga, milles kõmufotograaf Fabrizio Coronat kahtlustati poliitikutelt, avaliku elu tegelastelt ja sportlastelt kahtlust tekitavate fotode abil raha väljapressimises.

Kuulsustega koos fotodele jäädvustatud naistele aga anti suu kinnipidamiseks altkäemakse, näiteks töökoht tantsijannadena telesaadetes.

Gregoracit seostati selle skandaaliga, kuid teda pole süüdi mõistetud.

«Flavio uskus minusse,» lausus naine siis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles