Ott Kiivikas aheldab end pruudi külge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruudi külge kinnitatud Ott Kiivikas ja noorpaar.
Pruudi külge kinnitatud Ott Kiivikas ja noorpaar. Foto: Kanal 2

Sel reedel algab Kanal 2s saatesari, kus kulturist ja saatejuht Ott Kiivikas aheldab end ette hoiatamata kuueks tunniks kättpidi kinni erinevate inimeste külge. Esimeseks ohvriks sai äsja kirikuuksest väljunud valges kleidis pruut.



Saate «Sinu küljes kinni» autori Ken Saani sõnul kukkus see väga naljakas välja. «Kiivikas koputas pruudile õlale, ütles tere ja pani plaksti raua ümber käe,» rääkis ta. Nii pidi värske pruutpaar Kiivikase kaasa võtma perekondlikule pulmapeole, romantilisele pildistamisele ja isegi avavalsile.



Saan rõhutas, et see kõik toimus ette hoiatamata ja pruutpaariga kokku leppimata. Küsimusele, kuidas reageeris värske abielumees, vastas Saan, et alguses oli mees küll nõutu, ent lõpuks leppis olukorraga ja pulmapeo ärarikkumises ta saatemeeskonda ei süüdistanud.



Ka aheldatud pruut võttis asja rahulikult. «No mida ta ikka teeb? Midagi pole teha – käed on raudus ja võtit ei ole,» muigas Saan.



Kiivikasest on saanud hinnatud saatejuht, kes lööb kaasa erinevates telesaadetes nii Kanal 2s kui ETVs. «Jah, minu arvates on Ott end erinevate projektidega õigustanud ning ta saab ka ootamatutes olukordades väga hästi hakkama,» kiitis Saan pöörase saate juhti.



Järgmistes saadetes saab näha nii Kiivikase külge aheldatud tavalisi inimesi tänavalt kui ka avaliku elu tegelasi, nagu laulja Koit Toome.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles