Kerttu Veske mängib kõige valusamaid saladusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Veske on ekraanil olnud olukordades, millesarnastesse ükski noor sattuda ei taha.
Kerttu Veske on ekraanil olnud olukordades, millesarnastesse ükski noor sattuda ei taha. Foto: Liis Treimann

Kanal 2 saatesarja «Saladused» tänases osas näeb 19-aastast Kerttu Vesket kehastamas neiut, kes satub klassipeol vägistamise ohvriks. Saate autori Tuuli Roosma kinnitusel on nukuteatri noortestuudios õppinud neiu kuldaväärt leid.




«Ta on mänginud kõigis rollides, mille puhul kartsime, et ei leiagi osatäitjat,» tõdes ta. Klassipeol vägistatu, kasuisa poolt pilastatu ja lapsena sünnitanu, kes oma beebi hülgab, et edasi pidutseda, loetles Roosma Veske osatäitmisi.



Tänane lugu peaks olema hoiatuseks kõigile noortele. «Näitame lugu klassipeost, kus raju pidutsemise käigus ning sõprade heakskiidul hävitatakse noor elu. Olgu see hoiatuseks kõikidele joomapidusid armastavatele noortele, kes samas soovivad, et nende esimene seksikogemus oleks hea,» märkis ta.



Ka Veske enda sõnul on tegemist ühe õõvastavama, aga samas ka kindlasti õpetlikuma rolliga, mida ta on pidanud mängima. «See on olnud emotsionaalselt kõige keerulisem roll, sest tüdrukul oli väga raske koorem,» ütles Veske. «Ta hoidis kõike endas ja mul oli raske seda mängida.»



«Vanemad võtavad seda kui tööd,» kinnitas neiu, kelle sõnul peaks vanemad juba karastunud olema: saate eelmisel hooajal mängis ta piigat, keda kasuisa seksuaalselt ära kasutas.



«Selle vastu, et ma selliseid rolle mängin, vanematel kindlasti midagi ei ole, sest see ju arendab mind kui näitlejat,» ütles näitlejaks saada ihkav Veske. Praegu õpib Haapsalust pärit neiu aga ülikoolis hoopis eesti keelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles