Charlie Sheen tahab Obamaga vestelda nagu mees mehega

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen kahtlustab: kaksiktornide looga on miskit mäda.
Charlie Sheen kahtlustab: kaksiktornide looga on miskit mäda. Foto: Scanpix Sweden

Näitleja ja telestaar Charlie Sheen taotles avalikku kohtumist president Barack Obamaga, et arutada New Yorki kaksiktornide rünnaku asjus uue juurdluse algatamist.


Sheen väidab oma kirjas, et kontrollitavatele tõenditele tuginedes on 9/11 juhtum pettus, vahendab portaal Prison Planet. Sellele järeldusele olevat jõudnud ka suurem osa 9/11 komisjoni liikmetest. Sellele fakile tuginedes peaks president Obama juurdluse taas algatama.

Sheen lisab, et ta hääletas Obama poolt teadmisega, et see ei lähe sama teed, mis Bushi administratsioon. Aga Sheeni meelest pole Obama oma esimesel ametiaastal teinud midagi, et Bushi režiimi poliitikat muuta.

Tegelikult on Obama Sheeni meelest isegi ületanud eelmist administratsiooni sellistest valdkondades nagu volitusteta pealtkuulamine, vangistus, kohtuta kinnipidamine ja sõjad Lähis-Idas - kõiki neid probleeme, mis olid 9/11 tagajärjeks.

Kiri keskendub asjaolule, et 60 protsenti kaksiktornide katastroofi komisjoni liikmetest on nüüd avalikult kinnitanud valitsuse üksmeelt kaksiktornide katastroofi asjus tõde kalevi alla peita ja et Pentagon andis tahtlikult väärinformatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles