Chris Brown on üks Jacksoni mälestuskontserdi peaesinejatest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Brown
Chris Brown Foto: Reuters / Scanpix

Häbistatud popstaar Chris Brown teeb muusikalise comebacki peatselt Viinis toimuval Michael Jacksoni mälestuskontserdil.

Brown pole esinenud pärast veebruarikuus toimunud intsidenti, kui ta oma tüdruksõbrale Rihannale kallale tungis, kuid on nüüd valmis lavale naasma – temast sai 26. septembril Viinis toimuva staariderohke kontserdi esimene väljakuulutatud peaesineja, vahendab WENN.

«Michael oli tema iidol ja Chris pühendas oma esimese esikohahiti USAs Michaelile. Ćhris on väga, väga andekas artist,» ütles Michael Jacksoni vend Jermaine Jackson teemat kommenteerides.

«Meil on palju-palju üllatusi. See üritus kasvab veelgi ja meil on palju nimesid välja kuulutamata. Ma tahan, et see oleks väärikas etteaste Michaeli auks.»

Viinis toimuvale mälestuskontserdile, mille teisteks esinejateks on muuhulgas Mary J. Blige, Natalie Cole ja Sister Sledge, oodatakse umbkaudu 65 000 fänni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles