Michael Jackson saab betoonsarkofaagi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: Reuters / Scanpix

Poptäht Michael Jackson maetakse selle nädala neljapäeval Los Angeleses.

Muusiku vend Marlon Jackson sõnas, et haud saab hauaröövlite vastase kaitse betoonsarkofaagi näol, edastab Sunday Mirror.

Jackson maetakse kallis kuldkirstus, kuid selle ümber rajatakse betoonist kaitse, et liiga agarad fännid ja hauaröövlid ei saaks poptähe viimast puhkepaika häirida.

Hauda pannakse kaasa Jacksoni laste sõnum «Daddy we love you, we miss you» (Isa, me armastame sind, me igatseme sinu järele).

Marlon Jacksoni kinnitusel on matusetalitus kinnine ja sellel osalevad ainult pereliikmed ja väga lähedased sõbrad.

Michael Jackson pidi esialgsete plaanide kohaselt maetama juba möödunud nädala laupäeval, kui oli ta 51. sünnipäev.

Staari venna sõnul lükati matused edasi, kuna nende ema Katherine Jackson on Jehoova tunnistaja  ja Jehoova tunnistajad ei tähista sünnipäevi.

Michael Jackson suri 25. juunil. Laulja surnukeha lahkamine näitas, et ta organismis oli suur kogus Propofoli nimelist uinutit. Jacksoni surma uurijad kahtlustavad, et üledoosi andis laulja ihuarst Conrad Murray.

Marlon Jacksoni arvates ta venda ei tapetud, vaid tegemist oli õnnetusjuhtumiga. Kuid osa pereliikmeid arvab, et ta mõrvati.

Ka lisas vend, et Michaelil õnnestus pikka aega perekonna eest varjata, et ta on ravimitest sõltuvuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles