ERR ei lubanud Heidy Purgat «Superstaari» saate žüriisse

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purgat sel telehooajal «Superstaari» žürii laua taga enam ei näe.
Heidy Purgat sel telehooajal «Superstaari» žürii laua taga enam ei näe. Foto: Margus Ansu

Kuigi Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga küsis luba sel sügisel osaleda «Superstaari» saate žüriis, rahvusringhäälingu juhid tal seda teha ei lubanud.

«Tahame oma juhte rakendada rohkem oma programmides,» selgitas ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg Õhtulehele, miks Raadio 2 peatoimetajat Heidy Purgat septembris algava superstaarisaate žüriis seekord ei näe.

Tema sõnul ei antud luba, kuna ERRil seisab sügisel ees päris palju muudatusi ja kogu energia tuleks kontsentreerida oma programmide tegemisele.

Kuna osade töötajate osalemine konkureerivas kanalis on Tombergi sõnul tekitanud organisatsiooni sees küsimusi, miks mõnele neid lubasid antakse ja mõnele ei anta, siis on ERR viimasel ajal rakendanud seda poliitikat, et üldjuhul neid lubasid ei antagi.

Heidy Purga tööandjat ei süüdista, sest igal töötajal on tööleping ja sellega seotud kohustused, mille vastu ei saa eksida, ning tema peab oma töölepingust kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles